Fabeo 4F: En helhetslösning för smidiga maskinaffärer 

Gul grävmaskin på auktion

Fabeo strävar efter att erbjuda den bästa servicen till både säljare och köpare inom branschen. Genom vårt innovativa helhetskoncept, Fabeo 4F, gör vi det enklare för båda parter före, under och efter våra auktioner. I detta koncept inkluderar vi lösningar för frakt, finansiering, försäkring och fordonstillbehör. I varje del av 4F-satsningen samarbetar vi med etablerade aktörer som har lång erfarenhet inom sina respektive områden. 

Fabeo 4F: De fyra nyckelområdena 

1. Finansiering   

Vi erbjuder hjälp med finansiering av ditt objekt och svarar på eventuella frågor du har angående finansieringen. Det är viktigt att göra din finansieringsförfrågan innan auktionens avslut. Kontakta din Fabeo-mäklare eller skicka ett mail till info@fabeo.se för mer information. 

2. Frakt 

Behöver du assistans med frakt av det objekt du har köpt? Vi hjälper gärna till med att ta fram en offert för frakten. Gör en fraktförfrågan genom att kontakta oss. 

3. Försäkring 

Vi kan assistera dig med en begagnad försäkring av ditt köpta objekt. Efter att objektet har genomgått en besiktning och blivit Fabeo Certified, kan det kvalificera sig för försäkring. Kontakta din Fabeo-mäklare eller skicka ett mail till info@fabeo.se för mer information. 

4. Fordonstillbehör 

Behöver du nya däck, larvband, GPS till din traktor eller hjälp med att tvätta ditt objekt inför dokumentationen inför en auktion? Vi kan hjälpa dig med alla slags fordonstillbehör och servicebehov. 

Delning av våra kärnvärden 

Alla våra samarbetspartners delar Fabeos fokus på kunskap, tillgänglighet, hållbarhet och trygghet. Dessa värden genomsyrar vårt arbete och vår strävan efter att erbjuda den bästa möjliga servicen till våra kunder. 

Avslutande Tankar 

Med Fabeo 4F tar vi steget mot att erbjuda en komplett och smidig lösning för maskinaffärer. Genom att samla finansiering, frakt, försäkring och fordonstillbehör under ett tak, gör vi det möjligt för både säljare och köpare att navigera genom maskinaffärer med lätthet och förtroende. 


Translate