hero

Om Fabeo

Rätt maskin på Rätt plats

Fabeo bedriver maskinauktioner online med fokus på trygga och hållbara maskinaffärer. Vårt team kommer själv från branscher som lantbruk, entreprenad och åkeri, därför vet vi också hur viktigt det är att maskiner återbrukas och återanvänds. 
Och i ett större hållbarhetsperspektiv måste alla tänka mer cirkulärt. 
För både miljön och ekonomin.
Det är här Fabeo spelar roll.

Det finns maskiner och fordon på marknaden som antingen brukas mindre p g a att förutsättningarna har ändrats eller som i princip blivit över efter ett nyköp. Ja det finns många fler anledningar än så. Fordon och maskiner som är fullt funktionella och har mer att ge, men som helt enkelt är på fel plats.
Det är här Fabeo gör skillnad.

Med vår djupa kunskap, personliga bemötande och våra digitala auktionsplattformar har vi en arena där säljare och köpare, tillsammans med oss, enkelt kan mötas.
Där Rätt maskin hamnar på Rätt plats helt enkelt.

Vårt löfte till dig är också våra hörnstenar i allt vi företar oss:
Kunskap – Tillgänglighet – Hållbarhet – Trygghet.

Varmt välkommen till Fabeo!

Auktioner innebär rättvis prissättning

Vi vill skapa förutsättningar för bra och hållbara affärer för alla parter, säljare som köpare, och samtidigt generera cirkulär hållbarhet.
Våra auktioner handlar om just detta, att finna nya sammanhang för fullt fungerande maskiner till marknadens mest ärliga pris.
Det vill säga det pris marknaden tycker att ett objekt är värt. Ett faktum som gynnar både säljare och köpare. Och vår planet!
Ärligt, rättvist och hållbart.

Vi är:

• Riktiga människor

Visst, våra auktioner sker online som på många andra ställen. Men bakom allt finns vi, riktiga människor, som alltid strävar efter personlig och trygg hantering med fokus på högsta servicegrad i allt vi företar oss. Det ska inte vara någon skillnad att ropa hem ett objekt hos oss mot att gå till din vanliga maskinhandlare.

• Unika

Vi ser oss både som en auktionsförättare och en tradtionell maskinhandlare. Vi har ofta Yardsales där vi samlar aktuella objekt och där du som köpare både kan titta och känna på objekten samt träffa oss och våra mäklare. Vi brukar säga att vi är hybridlösningen som marknaden både behöver och vill ha.

• Kunniga

Vi kan vår affär. Och vi kan maskiner eftersom vi själva har suttit bakom ratten, vare sig det handlar om transport, lantbruk eller entreprenad. Adderar vi dessutom till vårt koncept Fabeo 4F där kringtjänsterna frakt, försäkring, fordonstillbehör och finansiering ingår är vi den partner du behöver för att göra en rättvis och hållbar affär.

Varmt välkommen till Fabeo!

Translate