Fabeo erbjuder hybridauktioner: En unik lösning för maskinköpare 

Hjullastare på auktion

Vi ser oss både som auktionsförrättare och traditionell maskinhandlare. Vi har ofta Yardsales där vi samlar aktuella objekt och där du som köpare både kan titta och känna på objekten samt träffa oss och våra mäklare. Vi brukar säga att vi är hybridlösningen som marknaden både behöver och vill ha. 

Hybridauktioner: Det bästa av två världar 

Vi på Fabeo är en etablerad aktör inom företagsauktioner online, och vår erfarenhet och expertis har nu utvidgats till att inkludera hybridauktioner. Vad innebär då detta koncept? Jo, det är en kombination av den traditionella auktionmiljön med möjligheten att fysiskt inspektera och testa objekten, precis som i en vanlig maskinhandel. 

Yardsales: En mötesplats för köpare och säljare 

Våra hybridauktioner möjliggörs av så kallade “Yardsales”. Det är här säljare kan samla sina aktuella objekt och där potentiella köpare har möjlighet att fysiskt titta och känna på objekten innan de lägger sina bud. Detta ger en unik möjlighet att verkligen bedöma kvaliteten och skicket på maskinerna innan köp. 

Den perfekta kombinationen av tillgänglighet och trygghet 

Genom att erbjuda hybridauktioner med Yardsales lyckas vi skapa en perfekt balans mellan tillgänglighet och trygghet för våra kunder. Å ena sidan har köparna möjlighet att dra nytta av den spännande och konkurrenskraftiga atmosfären på auktioner, samtidigt som de kan ha förtroende för kvaliteten på objekten genom fysisk inspektion på plats. 

Fabeo – Den kompletta lösningen för maskinköpare 

För maskinköpare som värderar både bekvämlighet och trygghet är våra hybridauktioner den optimala lösningen. Genom att kombinera det bästa från auktionsformatet med den traditionella maskinhandeln möjliggör vi en smidig och pålitlig köpupplevelse för våra kunder. 

Avslutande tankar 

Med hybridauktioner och Yardsales tar vi på Fabeo steget mot att erbjuda en komplett och innovativ lösning för maskinköpare. Genom att lyssna på marknadens behov och erbjuda en unik kombination av tillgänglighet och trygghet stärker vi vår position som en ledande aktör inom branschen. 


Translate