Fördelarna med att handla maskiner och redskap på Fabeo

John Deer traktor på auktion

Att handla maskiner och redskap på nätet har blivit allt mer populärt, och vi på Fabeo står i framkant med vårt unika helhetskoncept, Fabeo 4F. Genom att erbjuda branschens bästa service för både säljare och köpare underlättar vi processen innan, under och efter auktionerna. Här beskriver vi de främsta fördelarna med att handla hos oss på Fabeo, med fokus på de fyra pelarna i vårt koncept: Frakt, Finansiering, Försäkring och Fordonstillbehör.

Finansiering – Enkelt och smidigt

Att köpa maskiner och redskap är en betydande investering, och vi på Fabeo vill göra det så enkelt som möjligt för dig. Genom vårt finansieringsalternativ kan du ansöka om finansiering av ditt objekt direkt genom oss. Vi samarbetar med välrenommerade aktörer inom finansiering för att säkerställa att du får de bästa villkoren. Glöm inte att göra din finansieringsförfrågan innan auktionen tar slut, så att allt är klart när du vinner budgivningen.

Frakt – Vi hjälper dig hela vägen

Att transportera tunga och stora maskiner kan vara en utmaning. Därför erbjuder vi på Fabeo hjälp med frakt av ditt köpta objekt. Oavsett var i landet du befinner dig, kan vi hjälpa dig med en fraktoffert som passar dina behov. Genom att samarbeta med erfarna fraktföretag ser vi till att ditt köp levereras tryggt och säkert till önskad plats.

Försäkring – Säkerhet för ditt köp

Köper du en begagnad maskin på auktion kan det kännas tryggt att veta att objektet är försäkrat. Vi erbjuder en begagnatförsäkring för ditt köpta objekt genom vårt koncept Fabeo Certified. Objektet genomgår en noggrann besiktning och kvalificeras för försäkring. Kontakta din Fabeo-mäklare för att få mer information om hur du kan försäkra ditt objekt och känna dig säker i ditt köp.

Fordonstillbehör – Allt du behöver

Förutom maskiner och redskap erbjuder vi även fordonstillbehör. Behöver du nya däck, larvband eller en GPS till din traktor? Vi har lösningar för alla dina behov. Vi kan till och med hjälpa dig att tvätta och dokumentera ditt objekt inför en auktion. Genom våra samarbetspartners, som delar vårt fokus på kunskap, tillgänglighet, hållbarhet och trygghet, får du tillgång till högkvalitativa produkter och tjänster.

Miljömässiga fördelar med att handla begagnade maskiner

Att köpa begagnade maskiner och redskap på nätauktioner är inte bara ekonomiskt fördelaktigt, det är också ett hållbart val. Genom att ge maskiner en andra chans bidrar du till att minska avfall och spara på jordens resurser. Varje begagnad maskin som återanvänds innebär att färre nya maskiner behöver produceras, vilket i sin tur minskar den miljöpåverkan som tillverkningen medför.

Fabeo din aktör för nätauktioner av begagnade maskiner

På Fabeo strävar vi efter att ge dig den bästa möjliga upplevelsen vid köp och försäljning av maskiner och redskap. Vårt unika helhetskoncept, Fabeo 4F, säkerställer att du får stöd med finansiering, frakt, försäkring och fordonstillbehör. Genom vårt fokus på kunskap, tillgänglighet, hållbarhet och trygghet kan du känna dig trygg i ditt köp. Välkommen till Fabeo – Maskinauktioner på nätet, där vi förenklar din maskinaffär och samtidigt bidrar till en mer hållbar framtid.

Kontakta oss idag för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig!


Translate